Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bitva o Moskvu / Dvadcat vosem panfilovcev (2016)(CZ) = CSFD 64% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bitva o Moskvu / Dvadcat vosem panfilovcev (2016)(CZ) = CSFD 64% Názov:Bitva o Moskvu / Dvadcat vosem panfilovcev (2016)(CZ) = CSFD 64% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-02-17 Peerov:4 (Seed: 3, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Drama,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Titulky: Ne
    Žánr: Akční / Drama / Historický / Válečný
    Rok vydání: 2016
    Délka: 105 min






    Na jeseň roku 1941 sa postupujúce nemecké jednotky ocitli pri Volokolamsku a od Moskvy ich delili už len necelé dve hodiny jazdy po hlavnej ceste. Neďaleko nej sa nachádzala 316. strelecká divízia pod velením generála I. V. Panfilova. Tento rešpektovaný veliteľ mal v svojej jednotke takú vysokú autoritu, že jeho dôstojníci a vojaci sa sami hrdo nazývali Panfilovci a svoj bojový útvar pomenovali Panfilovská divízia... Vo vojenských novinách Červená hviezda, oficiálnej tlači sovietskeho ministerstva obrany, sa objaví správa reportéra Vasilija Korotejeva o neuveriteľnom hrdinskom čine vojakov Červenej armády. Je to príbeh Panifilovovej dvadsaťosmičky - skupiny dvadsiatich ôsmich vojakov 316. streleckej divízie pod velením generála Ivana Panfilova, ktorá sama a s nedostatočnou výzbrojou zastavila postup kolóny 54 nemeckých tankov tesne pred Moskvou a zdržala postup nepriateľskej 11. pancierovej divízie až na niekoľko dní. Aj keď boli Panfilovci vyzbrojení len bežnými puškami Mosin-Nagant a guľometmi DP a PM-M1910, ktoré sú proti tankom neúčinné, alebo mali k dispozícii iba staré protitankové granáty RPG-40 a protitankové pušky PTRD-41 nedostačujúcej sily a prieraznosti voči pancieru nemeckých tankov, sovietski vojaci bojovali neúnavne a vzdorne, s nezvyčajnou statočnosťou a neochvejným odhodlaním chrániť Moskvu a svoju vlasť.



       
       






    ONLINE

    CZ dabing









    mhr369, Dušan_Šrom, maci1938, lukas676, 0abaddon, pipovamos, MOLCEK,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.209 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:34
    sql

    TOPlist